Contact

Stichting Manna is een interkerkelijke stichting met een Bijbelse identiteit, die zich inzet voor iedereen in de gemeente Twenterand die door omstandigheden onder het sociaal minimum terecht is gekomen. Stichting Manna is sinds 2008 uitgegroeid tot een goed gestructureerde organisatie.

Ondertussen zijn er drie afdelingen: Manna Family Care (voedselpakketten), Manna Fashion (kinderkleding) en Manna Happy Kids (verjaardagdozen).

Het bestuur bestaat uit 9 vrijwilligers uit alle 4 kernen van de gemeente.
Manna werkt volledig zelfvoorzienend en met vrijwilligers en wordt financieel ondersteund door de Twenterandse gemeenschap. De fondsen komen voor 40% van de kerken en voor 60% van het bedrijfsleven, scholen en particulieren. 
 
In tijden van een crisis worden de beste ideeën geboren en zien we ineens samenwerkingen ontstaan, die we voorheen niet zagen. Zodoende kwam ook het idee om een platform te ontwikkelen voor mensen met een hulpvraag, in dit geval gericht op het Corona virus. Wij hebben ons platform ter beschikking gesteld om over alle politieke, kerkelijke, sport en gemeentelijke organisaties heen de hulpvraag tijdens de Corona virus te koppelen aan helpers. Denk hierbij aan boodschappen doen, oppassen op kinderen, huisdieren uitlaten, medicijnen ophalen etc. 

U kunt altijd contact opnemen over onze organisatie, ons telefoonnummer is 06-12468888

Dit is niet het telefoonnummer om directe hulp aan te vragen.
 Als u het onderstaande nummer in het roze vakje belt krijgt u iemand van het platform Niet Alleen (#Nietalleen) aan de lijn. Het platform #Nietalleen probeert zo goed mogelijk een hulpvraag aan de juiste hulpaanbieder te binden.

Daarmee is #Nietalleen verantwoordelijk voor het doorzetten van de hulpvraag naar “Manna Corona Hulp”. Zij kan niet garanderen dat u hulp krijgt, dat is de verantwoording van Manna Corona Hulp. “Manna Corona Hulp” maakt gebruik van de dienst van de grote bereikbaarheid het platform #Nietalleen.

Zij kunnen gebeld worden op:

- maandag t/m vrijdag: van 09.00 - 21.00 uur
- zaterdag en zondag: van 09.00 - 20.00 uur

Liever telefonisch contact?

Bel met #nietalleen:

0800 1322

maandag t/m vrijdag: van 09.00 - 21.00 uur
zaterdag en zondag: van 09.00 - 20.00 uur